Gratis verzending vanaf 60,- in NL
Eigen unieke klompen
Voor 12:00 besteld = zelfde dag verzonden

Alles wat jij moet weten over medische klompen

  • Posted on
  • By Miranda
Alles wat jij moet weten over medische klompen

Alles wat jij moet weten over medische klompen

Klompen zijn niet alleen een symbool voor Nederland, nee ze zijn ook nog eens erg functioneel. Zeker als je het over de medische klompen hebt. Heb jij een medisch beroep en moet je lang en veel staan? Dan heb je grote kans dat je medische klompen moet aanschaffen. In dit blog van Hollands Klompenhuis vertellen we je dan ook alles wat je moet weten over medische klompen. Lees snel verder.

 

Waarom medische klompen?

Er zitten een aantal voordelen aan het dragen van klompen voor je medische beroep. Misschien wel een van de belangrijkste redenen waarom je klompen draagt in de medische sector: de hygiëne. Het materiaal waarvan de klomp is gemaakt is antibacterieel en makkelijk schoon te maken. Ook bevordert de klomp een goede houding. Je krijgt minder snel last van pijn doordat ze je rug- en kniegewrichten ontlasten tijdens het lopen. Daarnaast zijn klompen buigzaam, schokabsorberend en hebben antislip zolen. Dit alles zorgt voor een hoog draagcomfort tijdens je (lange) werkdag.

 

Welke medische klompen zijn het beste?

In ons ruime aanbod klompen vind je ook een ruim assortiment medische klompen. Wij bieden ze in allerlei diverse uitvoeringen. Zo kan je gaan voor een gezellig printje of voor een geheel witte klomp. Voor ieder wat wils. Maar wat is nou de beste klomp? Dit heeft natuurlijk grotendeels met persoonlijke voorkeur te maken. In ons aanbod vind je verschillende topmerken van hoge kwaliteit. We zetten een aantal van onze toppers voor je op een rij:

 

Bekijk ons complete aanbod medische klompen op deze pagina.

 

Bestel jouw medische klompen

Nu je alles weet over medische klompen kan je jouw nieuwe paar direct bestellen! Voeg de klompen toe die jou het meest aanspreken en bestel direct. Bestel je voor 12:00, dan geniet je van dezelfde dag verzending. Wist je dat wij je bestelling gratis verzenden bij besteding van 60,-? Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via (+31) 0411 - 700277 of per mail via [email protected]. Wij helpen je graag.

My account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Language & Currency
Cart
Your cart is empty
Search
Zoeksuggesties
No products found...
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »